Kermis Bocholtz

Wilhelminastraat Bocholtz Wilhelminastraat 5, Bocholtz

Kom je naar de voorjaarskermis van Bocholtz? Een leuk aanbod met verschillende attracties voor jong en oud? Sluit je bezoek af met een lekkere portie kibbeling of een mooie roze suikerspin. Of neem een hapje bij een van de restaurants rondom de kermis.

Bezoek & Borrel

CarXpert Joost van Can Waalbroek 2, Simpelveld, Nederland

De ondernemersvereniging Bóches Bei-ee is ooit opgericht vanuit de gedachte dat ondernemers op een informele manier in contact met elkaar kunnen komen, onder het genot van een pilsje of een glas wijn. Ook willen we de ondernemers verbinden en een sterk blok van ondernemers creëren dat het dorp uitdraagt en ervoor zorgt dat Bocholtz een

Philharmonie Midzomernachtconcert

Heilige Jacobus de Meerdere kerk Bocholtz Pastoor Neujeanstraat 6, Bocholtz, Nederland

Na het succes van het vorige Midzomernachtconcert wordt ook dit jaar de zomer weer feestelijk ingeluid in de Kerk in Bocholtz, waar we een gevarieerd programma voor u zullen spelen met solisten Vincent Kusters en ‘onze eigen’ Danique Paffen. U bent van harte welkom, ook bij de gezellige nazit in de Harmoniezaal!

130e Koningsvogel Schieten St. Henricus

Schutterij St. Henricus Baneheiderweg 45, Bocholtz

'Wiesnfest', oftewel feestweekend bij dit feestelijke evenement van de Schutterij St. Henricus. Voor de 130e keer wordt er gestreden voor de fel begeerde koningstitel. Met veel gezelligheid en live muziek!

Klimkoers Bocholtz

Vlengendaal Bocholtz Vlengendaal, Bocholtz

Inmiddels zijn er meer dan 260 aanmeldingen binnen, dus het belooft een drukke boel te worden op Vlengendaal. Zeker als je weet dat alle jeugdigen vergezeld zullen zijn van ouders en familie. In de pauze vanaf 11.15 uur kan de schooljeugd onder begeleiding enkele rondjes in het peloton afleggen. Zorg zelf voor een fiets en

Zommertref 2023

Wilhelminastraat Bocholtz Wilhelminastraat 5, Bocholtz

Inmiddels traditiegetrouw op de 1e zondag van september, de Bocholtzer Zommertref. Lekker de zomer afsluiten met gevarieerde muziek door local heroes, diverse en verrassende hapjes, en een verfrissend en koel drankje. Ga je voor een fris pilsje of kies je een exotische cocktail? Er is ook een aanbod voor de kinderen, waaronder een springkussen en

Classic meets Folk

Harmoniezaal Bocholtz Dr. Nolensstraat 5a, Bocholtz, Nederland

Kerkelijk zangkoor Sint Joseph Bocholtz organiseert weer het jaarlijkse concert in de reeks 'Classic meets...'. Dit jaar wordt er een fusion gemaakt met Folk. Het concert vindt plaats in de Harmoniezaal in Bocholtz.

Strike up the Band

De Obelisk Vaals Prins Willem Alexanderplein 1, Vaals, Nederland

Bij De Obelisk in Vaals gaat op zondag 12 november geheid het dak eraf! De Koninklijke Philharmonie speelt een samenwerkingsconcert met Big Band Beeg, onder leiding van Richard Didden en met (trompet)solist Rob Bruynen, beiden grootheden in de bigbandwereld. De Phil x Big Band Beeg: Strike up the band! De dirigeerstokken van Richard Didden en

€15

Laachentere 2023

Harmoniezaal Bocholtz Dr. Nolensstraat 5a, Bocholtz, Nederland

Maak je klaar voor een middagje lachen, genieten en ontspannen in de harmoniezaal. De top van de tonpraters en buutereedners uit Limburg en Brabant zijn weer van de partij! Ben jij erbij? Wees er snel bij, want VOL=VOL! De zaal gaat open om 18.11u.

€19

Jubilarissenavond Sportclub ’25

Sportkantine de Sjans Aretsbosweg 13, Bocholtz, Nederland

Huldiging van meerdere jubilarissen bij de voetbalclub, gevolg door een 'Mexican Party' in Sportkantine de Sjans.

Gratis

Adventsmarkt Bocholtz

Harmoniezaal Bocholtz Dr. Nolensstraat 5a, Bocholtz, Nederland

Overdekte adventsmarkt met o.a. diverse kraampjes, muziek, soep, broodjes met worst, glühwein, koffie, warme chocolademelk, zelfgemaakte gebak en wafels. Georganiseerd door de jeugdharmonie.

Gratis

Böhmische Weihnachten

Harmoniezaal Bocholtz Dr. Nolensstraat 5a, Bocholtz, Nederland

Een komisch dialect muziektheater van Blech Mich met o.a. Quincy Grootjans, Wil Theunissen en Floor Huijerjans.

€12,50
Ga naar de bovenkant